Pages

Tuesday, November 16, 2010

Akan ke kampus lepas raya aidiladha

Ada benda aku nak settle, nak ambik result final exam, kesemua sekali, isi borang audit tamat belajar dan hantar "on time".. dalam masa tu jugak.

Aku malas betul nak ulang alik pergi kampus ni, penat la. Korang yang tinggal berdekatan, tak apa la. Ini aku yang tinggal berjauhan ni. Sangat memenatkan, buang masa lagi.

No comments:

Post a Comment