Pages

Tuesday, November 16, 2010

Selamat Hari Raya Aidiladha

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua yang mengenali, dan kepada semua yang tidak dikenali juga, hehe.

Saya ingin memohon maaf jika selama ini saya ada menyakitkan hati sesiapa, atau apa-apa yang menyusahkan korang semua. Minta maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Tentunya raya haji kali ni aku sambut kecil-kecilan, seperti raya aidilfitri tidak jauh beza, kecilan je..
kunjung mengunjung raya haji ni memang tak buat la, sebab 19, jumaat akan ke kampus pulak.


1 comment:

  1. assalamualaikum van. hehe.
    sy leiradila who the first comment u on utube for video saya kerana saya.

    follow blog saya. http://zombabest.blogspot.com/

    :)

    ReplyDelete