Pages

Monday, February 28, 2011

Yahudi Benci Kristian, Muslim & Nazi [Video Terbongkar!]Izinkan saya untuk membuka topik ini, mungkin bagi sesetengah pihak, mereka akan mengatakan saya rasis atau anti-semitic. Oleh itu, saya ingin mempelawa anda untuk membaca artikel dan lihat video-video ini sehingga tamat.Video di bawah ini telah diambil oleh krew wartawan British pada tahun 2006. Mereka sedang merakam kawasan tanah satu ketikanya milik rakyat Palestin, tetapi kini telah dirampas Israel. Kelihatan ada beberapa orang yahudi di kawasan itu sedang memaki hamun jurukamera dan wartawan dari British itu. Mereka juga mengutuk nama Jesus yang dianggap suci bagi penganut agama Kristian.
Video di bawah ini pula menceritakan layanan Yahudi di Israel kepada seorang wartawan yang beragama Kristian. Penganut Yahudi di Israel rata-ratanya taksub dengan fahaman Zionistme yang melampau.


Tidak cukup dengan itu, beberapa kumpulan yahudi berfahaman zionist di Amerika memperlekehkan umat Islam dalam sebuah rancangan prank reality tv. Video di bawah ini menceritakan segalanya, prank yang agak keterlaluan kerana menyentuh sensiviti agama. Walaubagaimanapun saya dapati prank ini tidak disiar tv, tetapi ia cuma prank yang disiarkan di laman web yang menyentuh sensiviti agama.


Kalau di atas ni video prank yahudi yang memperlekeh Islam, video bawah ini pula prank orang Jerman pro-Nazi yang agak menarik untuk dilihat. Kelihatan seorang lelaki berimej seperti Adolf Hitler melakukan sesuatu dan Rabi Yahudi yang melalui di jalan-jalan kelihatan takut dan ada yang lari apabila ternampak lelaki yang seakan Hitler ini.


Jelmaan Hitler?

Tetapi ada juga Yahudi yang menentang zionistme dan kekejaman tentera Israel. Mereka ini menyokong Kemerdekaan negara Palestin, dan mereka juga tidak menganggap Muslim sebagai musuh. 
Make Peace, Not War.


No comments:

Post a Comment